1. Hjem
  2. Ledige stillinger som rådgivere!
Ledige stillinger som rådgivere! - headerbilde

Vi søker to rådgivere til Friluftsrådenes Landsforbund 
søknadsfrist 08.12.2023
Søk her! 

Vil du være med og skape en ny og spennende friluftsorganisasjon? Friluftsrådenes Landsforbund (FL) er for tiden i rask endring, med ny ledelse og mange spennende prosjekter. I april neste år flytter vi inn i nye lokaler i "Frivillighetens hus" i Christian Krohgs gate 10 i Oslo Sentrum.

Vi søker en rådgiver i fast stilling og en rådgiver i et vikariat på ett år fra 1. april 2024.

Vi ser etter deg som er opptatt av friluftsliv, mennesker og folkehelse. Du ønsker å bruke dine lederegenskaper og ditt engasjement i arbeidet for at enda flere skal få mulighet til å ha gode opplevelser ute!

Arbeidsoppgaver 

Vi søker medarbeidere med kreativitet og gjennomføringskraft til å ta hånd om pågående prosjekter og til å drive frem nye.

Stillingene vil være sentrale i å modernisere og videreutvikle FL. Vi ønsker kort vei fra idé til gjennomføring av nye initiativer. Arbeidet består også av saksbehandling av våre støtteordninger, oppfølging av medlemsfriluftsråd, arbeid mot det politiske miljøet og samarbeid med andre friluftsorganisasjoner og myndigheter.

Arbeidsvilkår 

Lønn etter offentlig lønnsregulativ etter kompetanse og erfaring. Medlemskap i Kommunal Landspensjonskasse, KLP. Arbeidstid 37,5 time per uke. Fleksibel arbeidstid.Noe reisevirksomhet må påregnes. Fra april 2024 vil FL ha kontor i Frivillighetens hus i Oslo sentrum.

Kvalifikasjoner 

Vi søker deg med relevant høyere utdanning. Du har gjerne organisasjonserfaring, og erfaring med prosjektledelse. Du evner både å jobbe selvstendig men er også en god lagspiller. De 28 friluftsrådene fra sør til nord i landet jobber for et stort mangfold av naturopplevelser for alle, og viktige oppgaver fremover handler om å samle de gode kreftene og styrke synliggjøringen av friluftslivets positive innvirkning på folkehelse og livskvalitet, klima og miljø.

Vi er opptatt av bredde i kvalifikasjoner og erfaring ved kontoret.

Noen punkter vi vil vektlegge er:

  • ·        Fagkompetanse innen friluftsliv, naturforvaltning eller tilsvarende
  • ·        Kunnskap om, og erfaring med, politisk påvirkningsarbeid og myndighetskontakt
  • ·        Gjerne erfaring med prosjektfinansiering, partnerskap og tilskuddsforvaltning
  • ·        God digital forståelse og interesse
  • ·        Kjennskap til organisasjonsarbeid og frivillighet
  • ·        Gode samarbeidsegenskaper og evne til å bygge nettverk
  • ·        Pedagogisk kompetanse og erfaring

Friluftsrådenes Landsforbund kan tilby en utviklende og utfordrende rolle i en mangfoldig organisasjon med et viktig formål. På kontoret møter du et fagsterkt og engasjert team på fem, som på ulike felt jobber for at enda flere skal få mulighet til gode friluftsopplevelser. Vi vet at mangfold skaper bedre resultater, og oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke. 

Tiltredelse etter avtale. Søknader vurderes fortløpende, søk gjerne i god tid før fristen 8/12.

Lurer du på noe? Kontakt daglig leder Paul Waaler. Mobil 95 03 27 34

Dato skrevet 07.11.2023 13:47 . Endret 29.12.2023 10:41 .