1. Hjem
  2. Arbeidsområder
  3. Anlegg
  4. Brygger, stupebrett

Trinnfrie flytebrygger


Trinnfri tilrettelagt flytebrygge for ombord og ilandstigning i båt med en pioner multi med nedfellbar baug. God og stabil bryggekonstruksjon med 2 utriggere og midtbrygge. Koblet som en E, slik at båt/kano/kajakk ligger støtt inn i innhukkene.

 

Trinnfrie flytebrygger
 

Baderampe


Baderampe i galvanisert stål eller aluminium. Den lages i lengder på 6 meter. Stigningen på rampa må ikke oversige 1:20, og terskler kan maks være 2 cm.
 

Brygge


Brygge av impregnerte materialer montert med festebolter i fjell. Det er satt ned dobbeltimpregnerte rundpåler i sjøbunden. Brygga  er malt grå for å gå i ett med omgivelsene.

Brygge

Badebrygge med stupebrett


Badebrygge med stupebrett/sittebenk. Brygga er bygd i trykkimpregnerte materialer og er på ca 4,5m x 2,5m. Leideren er i aluminium. Det er feste for ile midt under brygga, og det er flyteelementer i hjørnene.
 
Badebrygge med stupebrett

Steinkai med flytebrygge


Gammel steinkai forsterka og forlenga med flytebrygge og landgang. Brygga vart slept på plass, og det vart lagt ut lodd med slepebåt. Deretter vart forskaling, støyping og påsetting av fortøyningsfester langs kanter utført.
 
Steinkai med flytebrygge

Stupebrett


Enkelt stupebrett av limtredragere festet på betongfundamenter. Limtredragerne dekkes med kunstgressmatte for å unngå at brettet blir glatt.

Stupebrett

Vi bruker cookies. For mer informasjon trykk her.