Velkommen til Idèperm Barn i friluft - digital utgave

~forside Barn i friluft.jpg

"Barn i friluft" er ideer til uteaktitviteter for barnehage, skole, SFO, foreninger og familier. Idèpermen er inndelt  i forskjellige temaer. For friluftsrådene er det viktig å legge til rette for friluftsliv for alle. Vi håper denne idèpermen kan være til hjelp for å skape gode friluftsopplevelser for barn. Idéene er markert med hvilken aldersgruppe de passer for.

                                   

      Bilder kategorier alder.jpg                                                                             

  

 

Midt i matfatet

- tips til høstingsaktiviteter i barnehage og grunnskole

14 barnehager og 14 grunnskoler på Helgeland har i 2 år hatt felles fokus på høsting. De har blant annet gjennomført egne høstingsaktiviteter og dokumentert disse. "Midt i matfatet" er en samling av noen av de høstingsprosjektene som er blitt gjennomført. Heftet er produsert for å inspirere andre til at høstingskulturen videreføres og videreutvikles. Heftet inneholder en rekke forslag til hva som kan høstes og til hvordan det som høstes kan benyttes.

Klikk på bildet for nedlastbar PDF

 
 

 

Midt i matfatet forside.JPG

Taubruer

I heftet presenteres knuter og enkle metoder for å sette opp taubruer. Disse taubruene egner seg kun til midlertidig bruk, men til gjengjeld går det raskt å sette dem opp. En enkel og artig måte å introdusere klatreknuter og klatreutstyr på.

Klikk på bildet for nedlasting av PDF.

Ønsker du mer inspirasjon til aktivitetsanlegg med tau, kan du ta en kikk på anleggsidene våre her.

 

Taubruer Forside.JPG

Vi bruker cookies. For mer informasjon trykk her.