1. Hjem
  2. Velkommen til ny web
Velkommen til ny web - headerbilde

Velkommen til vår nye web løsning!

Nå er terningen kastet!
Det har kostet blod, svette og ikke så mange tårer, men nå er vi gang på ny web plattform. Vår nye løsning tar hensyn til at friludftsrådene er spredt over det ganske land, men at de også har mange fellestrekk som weben forsøker å speile. Spesielt er kalnderfunksjonen som vi håper blir mye brukt. Denne har en felles del og vil etterhvert gi et godt bilde av vår mangeslugne aktivitet. I tillegg vil funksjonen friluftsråd i media gi et bilde av hva som rører seg. 

Ny web innebærer også en god ryddeprosess i mye gammelt stoff. Vi har i starten nå lagt over en god del, men det vil komme mer etterhvert. Savner du noe så ikek nøl med å gi oss beskjed, slik kan weben bli bedre og bedre. 

Vi vil i dag også bruke anledningen til å takke Posisjon AS ved Terje for en stødig og god hånd med strategiutviklingen og strukturen i denne nye weben. Trygg media ved Tore og Caroline for design, struktur og mange gode råd. 

Og sist men ikke minst alle her i FL som har svettet over stoff, lagt inn, legger inn og som i løpet av prosessen har skjønt hvordan løsningen er skrudd sammen og nå kan være gode støttepsillere for mange av de rådene som nå er klare med sine lokale løsninger. 

Ros og ris vi trenger vi - begge deler - send oss en melding.

Håper løsningen faller i smak.

 

Dato skrevet 14.09.2017 07:26 . Endret 14.09.2017 07:53 .