1. Hjem
  2. Ane Mari Braut Nese ny nestleder
Ane Mari Braut Nese ny nestleder  - headerbilde Ane Mari Braut Nese ny nestleder i FL. Foto: Henry Tendenes

Ane Mari Braut Nese blei valgt til ny nestleder i FL på Årsmøtet i Alta 14. juni. Hedda Foss Five og Vebjørn Krogsæter er nye styremedlemmer.

Ane Mari Braut Nese som er ordfører (H) i Klepp kommune, var foreslått av Jæren Friluftsråd der hun er leder av representantskapet. Hun har et sterkt engasjment for friluftsliv og har vært levende interessert i arbeidet som Jæren Friluftsråd gjør. Hun er første nestleder i Rogaland Høyre, og har gode kontakter til sentrale politikere.

De øvrige nye styremedlemmene er også ordførere som brenner for friluftsliv. Hedda Foss Five er ordfører (A) i Skien og var en aktiv bidragsyter til etablering av Grenland Friluftsråd der hun også var med i det første styret. Vebjørn Krogsæter (Sp)  svinger ordførerklubba i Harma kommune og har 4 års fartstid som styreleder i Sunnmøre Friluftsråd. Begge er sjøl aktive friluftslivsutøvere.

FL-styret består i tillegg av styreleder Steinar Saghaug  og styremedlem Tormod Steen som ikke var på valg.

Varamedlemmer til styret er Latifa Nasser, foreslått av Trondheimsregionens Friluftsråd, Anders Ege, foreslått av Dalane Friluftsråd og Ingvil Grytli foreslått av Friluftsrådet Nordmøre og Romsdal.

Dato skrevet 20.06.2018 08:13 . Endret 20.06.2018 08:28 .