1. Hjem
  2. Om FL
  3. Presse/Media
  4. Logoer Friluftsrådenes Landsforbund

Friluftrådenes landsforbund logoer

Logosymbolet er et landskap bestående av en fjellrekke, bølge og en F. Den symboliserer Frilutsrådenes mål om et aktivt friluftsliv. Symbolet gir egenidentitet gjennom formen av fjellrekken og bølgelementet som vi i mange sammenehenger bruker i ulike publikasjoner og nettsteder. Logoens farger har to farger, grønn og blå. Ingen andre fargekombinasjoner skal brukes og målet er å gjøre logoen så tydelig som mulig i det meste vi gjør. Den er på mange måter friluftsrådenes buemerke selv om noen råd, slik det er i dag, har litt ulike logoer så er målet å samles under en logo. 

Last ned logo

Her kan du laste ned Friluftrådenes landsforbunds logo i farger og sort/hvitt, enten i lavoppløselig format for web eller høyoppløselig format for trykk.

  Logoer FL med tekst.JPG

  I farge eller sorthvit for trykk

Merk at den sorte eller hvite logoversjonen skal kun benyttes om kontrasten mellom logo og bakgrunn ikke fungerer for den to-farget versjonen.

 Friluftrådenes landsforbunds logo rund - 300 dpi
(høyreklikk på logo og lagre som der du vil ha den på din maskin)

   Friluftsradenes LF_rund-300dpi.jpg

 

 Friluftrådenes landsforbunds logo rund - 72 dpi
(høyreklikk på logo og lagre som der du vil ha den på din maskin)

   Friluftsradenes LF_rund-72dpi.jpg

 

Der det er laget et eget ikon med logosymbolet til bruk på bilder og materiell hvor det er hensiktsmessig å plassere det fremfor hele logoen  (f.eks på foto, bannere, ppter osv)
(høyreklikk på logo og lagre som der du vil ha den på din maskin)

  Symbol_farger (129x143).jpg

 

   
 Har du andre behov ta kontakt med oss på epost så sender vi deg direkte det formatet du trenger.    

 

Fargebruk

Primærfargene til Landsforbundet er grønn og blå. Farger er en svært viktig del av vår identitet. Profilfargene skal alltid gjengis med de fargeverdiene som er oppgitt her, de kan graderes 50% etter behov.

 

  Logofarger.JPG