Friluftsskole i høstferien

A3 plakat Friluftsskole Høstferien TIL PRINTHøstferien er perfekt for å drive med friluftsaktiviteter. Friluftslivslinja ved Vefsn folkehøgskole står klare til å ta i mot sultne friluftsskoledeltakere!

Friluftsskole er et tilbud til deg mellom 9 og 13 år. Her får du tre dager med morsomme uteaktiviteter sammen med voksne ledere.

I løpet av dagene tilpasser vi aktiviteter til vær og forhold - og det er viktig at du har med alminnelige turklær - og egna skotøy hver dag.

Mat og drikke må du også ha med, men vi kommer også til å lage noen måltider på bål. Brus og godteri lar vi ligge hjemme.

Torsdag til fredag er det valgfritt om du vil delta på overnattingstur. Til denne turen må alle ha med sekk, sovepose og liggeunderlag.

Bli med på Friluftsskole!

A3 plakatFriluftsskole er et tilbud til deg som dette skoleåret går i 3.-6. klasse.

På Friluftsskolen får du bli med på 5 dager spekket med morsomme uteaktiviteter sammen med erfarne ledere, blant annet lærerstudenter.

I løpet av uka får deltakerne prøve en rekke friluftsaktiviteter som tilpasses stedet og været. Det er viktig at du har med alminnelige turklær og egna skotøy hver dag.

Du må ha med egen mat og drikke hver dag, men vi kommer også til å lage noen måltid på bål. Brus og godteri lar vi ligge igjen hjemme :-)

På slutten av uka arrangerer vi en felles overnattingstur fra torsdag til fredag. På denne turen må alle ha med egen sekk, sovepose og liggeunderlag.

Alle som deltar på Friluftsskolen får T-skjorte og diplom.

 

turstiskilt_2

Ledig stilling i Helgeland friluftsråd i Friluftslivets år 2015

Vi har ledig stilling som "Stirøkter" i 50 % stilling inntil 12 måneder

Villmarksleir i høstferien

Villmarksleir i høstferien

Sett av 9-12. oktober. Da kan du delta på Villmarksleir!

 

Infotavle

Kurs i skilting og merking av turløyper

Helgeland friluftsråd inviterer til praktisk kurs i skilting, merking og gradering av turløyper

turskilt

Turskiltprosjektet - det skal merkes i hele landet!

En stor nasjonal skiltsatsing for by- og tettstedsnære områder er under oppseiling. Nordland fylkeskommune og Gjensidigestiftelsen har også i år stilt midler til disposisjon.

snøform2_2

Snøformingskurs

Den 5. mars arrangerer Helgeland Friluftsråd og Mosjøen studiesenter/RKK Vefsn kurs i snøforming for ansatte i barnehagene. Tilbudet retter seg mot deltakerkommunene i friluftsrådet, samt Hattfjelldal kommune.

Helgeland Friluftsråd er permanent!

Det tolv måneder lange pilotprosjektet er over. Nå skal friluftsrådet etableres for framtiden.