E-post:
Passord:

TellTur - elektronisk turregistrering

logo_telltur

Friluftsskolen

 

Nye fjellvettregler

DnT  

Klar for sjøen

www.kfs.no

Dine30 ifriluft

      logo med ifriluft copy utenbakgrunn 86p

 

Valdres friluftsråd

Turriket_Ina

Velkommen til Valdres friluftsråd sine midlertidige nettsider. Daglig leder i Valdres friluftsråd er Ina Syversen (bilde). Hun kan treffes på ina.syversen@valdres.no og telefon 901 94 830. Valdres friluftsråd er et medlemsfriluftsråd hos Friluftsrådenes Landsforbund.

 

 

Velkommen til Friluftslivets år 2015 (FÅ15)

Hvorfor Friluftslivets år?
Bruk av friluftslivet gir gode opplevelser, økt livskvalitet, en bedre helse og et rikere liv. Friluftslivets år 2015 er en nasjonal markering av norsk friluftsliv, med visjonen “Flere ut – oftere!".

Er du avisa Valdres' nye turvert?

Avisa Valdres skal sette seg i førersetet for en ny tursatsning i regionen, en turportal som skal inneholde turreportasjer, turforslag og tips, turblogg, leserfoto, konkurranser m. m. Avisa Valdres` nye turportal lanseres 1.februar.

Avisa Valdres’ nye satsing: Valdrestur

I 2015 går avisa Valdres ned fra 4 til 3 papirutgivelser i uka. I så henseende ønsker vi å tilby noe nytt og ekstra til våre lesere – både gamle, nye og kommende lesere. Vi vil derfor utnytte oss av Valdres’ posisjon som uten tvil et av de mest naturskjønne stedene i Norge. Folk kommer hit fra alle landets kanter – ja, til og med alle verdens hjørner – for å oppleve den varierte, frodige naturen. Noen vil oppleve heftige turer til høye fjelltopper, mens andre kun vil spasere rolig gjennom skogen. Atter andre ønsker en god blanding av alt Valdres har å by på.

Trugetur med Introduksjonssenteret

9

Valdres friluftsråd var i Vang i går på juleavslutningen til Introduksjonsenteret. Vi hadde med oss truger og elevene fikk prøve dette for første gang. En koselig dag i vakre omgivelser.

Valdresrådet blir turvertar

Valdresrådet gjennomførte sitt tradisjonelle julemøte i Etnedal onsdag. Møtet var samstundes årsmøte i Valdres friluftsråd, og Ina Syversen som er dagleg leiar i friluftsrådet utfordra alle til å stille som turvert komande år. 

Hvorfor friluftsråd i Valdres?

Dugnad med klopping ved Yddin2 2014

Formålet er å samle alle aktuelle arbeidsoppgaver fra Handlingsprogrammet til Valdres Natur- og Kulturpark (VNK) under Valdres Friluftsråd (VFR), de fleste av disse er sammenfallende med de arbeidsoppgaver VNK allerede har.

Dokumenter

Valdres dokumenter